DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061135-0,28%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Kadrolu Taşeron İşçilere Müjde !

Kadrolu Taşeron İşçilere Müjde !

4/D’li taşeron işçiler tarafından ilave tediye ikramiye ödemesinin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Bilindiği gibi taşeron işçilerin ilave tediyeleri 31 Ocak 2019 tarihinde ödenmişti. Ayrıca 52 günlük ilave tediye ödemeleri 4 taksitte gerçekleştiriliyor. Bu ödemelerin son taksitinin ödenme tarihi de belli oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:00
Kadrolu Taşeron İşçilere Müjde !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllardır süren sancılı süreç sonunda kadro talepleri gerçekleşen taşeron işçiler sonunda kadroya alınarak 4/D statüsüne kavuştu. Taşeron işçiler kamu işçisi statüsüne (4D) geçirilen kişiler başlangıçta mevcut şartlarla kadroya alındı.

Ancak bu işçilerin ileride vakti saati geldiğinde toplu iş sözleşmesi yapılırken pazarlık hakkı olacak. Bu anlamda mevcut maaşların ve özlük haklarının iyileştirilmesi söz konusu.

Bu bağlamda Kamuda kadrolu olarak çalışan taşeron işçilerine müjde geldi! Eylül,Ekim ve Aralık ayında ikramiye ve Ek ödeme verileceği duyuruldu. Ayrıntılar haberimizdedir. Kamuda kadrolu olarak görev yapan taşeron işçilerin 4 taksit şeklinde ödenmesi planlanan ilave tediye ödemeleri aralık ayında hesaplara yatırılacak.

TEDİYE ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

Kamuda 4/D'li olarak görev yapan taşeron işçilere Eylül aynda eğitim yardımı yapıldı. BUnun yanı sıra Ekim ayında ise 5 günlük ikramiye ödemesi gerçekleştirilecek. Bu noktada eğitim ödemesi olarak yapılacak olan tutarlar öğrenim düzeyine göre değişmektedir.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.