DOLAR 32,5417 0.25%
EURO 34,9341 0.43%
ALTIN 2.438,02-0,02
BITCOIN 2057294-0,47%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İttifak olmayınca İYİ Parti de istifalar başladı

İttifak olmayınca İYİ Parti de istifalar başladı

ABONE OL
Aralık 5, 2023 09:50
İttifak olmayınca İYİ Parti de istifalar başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’de yaprak dökümü!

İYİ Parti İstanbul Medya Başkanı Aslı Duru, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Antalya’da İYİ Parti’nin en güçlü isimlerinden biri olan eski İl Başkanı Ahmet Aydın, partisinin CHP ile ittifak kararına tepki göstererek istifa etti:

“İlkeme, ülküme ve ülkeme haksızlık edilmesine göz yummam mümkün değildir. 2015 Kasım ayından beri mücadele verdiğimiz İYİ Parti’den istifa ediyorum.”

İYİ Parti Uşak Kadın Politikaları Başkanı Gülsüm Bayraktar’ın, belediye meclisi üyesi aday adaylığı için bu görevinden istifa ettiği söyleniyor.

Gülsüm Bayraktar’ın daha önce Genel Merkez Uşak Üst Kurul Delegesi olacağına kesin gözüyle bakılırken, yerine son dakika partiye yeni gelen Merkez İlçe Başkanının eşinin gelmesi partide büyük tepki toplamıştı, Gülsüm Bayraktar’a büyük haksızlık yapıldığı konuşulmuştu.

Çalışmaları ile parti içinde büyük takdir toplayan Gülsüm Bayraktar’ın bu sefer belediye meclis üyesi listesinde kadın kontenjanından ilk sıraya yazılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.