DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20673270,92%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İSMET İNÖNÜ’YÜ ANMA MESAJI

BAŞKAN PARLAR’DAN İSMET İNÖNÜ’YÜ ANMA MESAJI Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, vefatının 47’inci yılında İsmet İnönü’yü andı. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Türkiye Cumhuriyeti İkinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dava ve silah arkadaşı İsmet İnönü’nün vefatının 47. yılı sebebiyle bir anma mesajı yayınladı. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı İsmet İnönü’yü vefatının 47’inci yılında şükran ve büyük bir minnet ile anıyorum. Onun aziz hatırasına sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya her zaman devam edeceğiz”dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN PARLAR’DAN İSMET İNÖNÜ’YÜ ANMA MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, vefatının 47’inci yılında İsmet İnönü’yü andı.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Türkiye Cumhuriyeti İkinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dava ve silah arkadaşı İsmet İnönü’nün vefatının 47. yılı sebebiyle bir anma mesajı yayınladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı İsmet İnönü’yü vefatının 47’inci yılında şükran ve büyük bir minnet ile anıyorum. Onun aziz hatırasına sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya her zaman devam edeceğiz”dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.