DOLAR 32,2465 0%
EURO 34,8553 0.44%
ALTIN 2.419,761,12
BITCOIN 1999792-0,34%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
İNOVDER’DE KONU ”LİDERLİK”

İNOVDER’DE KONU ”LİDERLİK”

ABONE OL
Mart 1, 2024 13:42
İNOVDER’DE KONU ”LİDERLİK”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İnovatif İş İnsanları Derneği(İNOVDER) yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Birçok alanda seminerler ve eğitimler veren İNOVDER, bu kez ”Mindful Liderlik” konulu bir etkinlik düzenledi.
”Mindful Liderlik” konulu düzenlenen etkinlikte Prof. Dr. Bilge Uzun’un sunumunda, dernek üyesi Sarı Psikoloji kurumu ile birlikte PsikoAyna Danışmanlık merkezi uzmanlarını ve farklı iş sahibi bireylerini de katılımcı olarak ağırlandı.
“Eğitim Programlarının Önemi Büyük”
Dernek kendi üye platformuna sunduğu eğitimlerin yanı sıra psikoloji ve liderlik konusunda önde gelmiş bir çok merkezle işbirliği kurmayı ve toplumsal gelişimi arttırmayı hedefliyor.
Derneğin yönetim kurulu başkanı Ahmet Esad Talo, yaptığı açıklamada,”İnovasyonun güçlendirilmesi için eğitim programlarının önemi büyüktür. Toplumun teknolojik, iş stratejileri ve yönetim becerileri gibi konularda kapasitelerini geliştirmelerini amaçlamış bir dernek olarak yenilikçi düşünce ve uygulamalar konusunda lider olacağımıza inanıyoruz”, dedi.
Bilinçli farkındalık ve Empati
Programda Prof. Dr. Bilge Uzun ”Mindful Liderlik” başlıklı ile bir sunum gerçekleştirdi. Uzun açıklamalarında şunlara yer verdi: “İş yerindeki liderlerin bilinçli farkındalık ve empati ile hareket ettiği bir yaklaşımı ifade eder. Bu liderlik tarzı, liderlerin hem kendilerine hem de ekibin diğer üyelerine karşı duyarlı olmalarını ve her anı tam olarak yaşamalarını teşvik eder. Mindful liderler, stresle başa çıkmak için içsel dengeyi korurken aynı zamanda ekibin performansını artırmak için gereken adımları atmaya odaklanır.”
“Toplumsal Yenilikçilik Yaygınlaştırılmalı”
Yoğun katılımın olduğu programda Psikoayna Danışmanlık Merkezi kurucusu ve uzmanları da yer aldı. Psikoayna Danışmanlık Merkezi Kurucusu Hanife Marzıoğlu ise Değişim ve yeniliğin alanımızla bütünleştiği bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu, geleceğe yönelik stratejik planlamalara da katkıda bulunarak şehrimizde toplumsal yenilikçiliğin yaygınlaştırılmasına, gönüllülükle destekçi olduklarını ifade etti.
Sarı Psikoloji Eğitimlere Devam Ediyor
Sarı Psikoloji adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye genelinde birçok ilde 100’den fazla kadrosu ile faaliyet gösteren Sarı psikoloji, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda eğitimlere katılıyor. Prof. Dr. Bilge Uzun’ın ”Mindfull Liderlik” konulu eğitiminde yer alan Sarı Psikoloji, alanında uzman ekibi ile hep daha iyisi için çalışmalarını bir adım öteye taşımaya devam ediyor.
Program sonunda Programda Prof. Dr. Bilge Uzun katılımcılara nefes egzersizi yaptırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.