DOLAR 32,5429 0.29%
EURO 34,9125 0.33%
ALTIN 2.444,740,28
BITCOIN 20710380,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün yeni eğitim-öğretim yılı töreni gerçekleştirildi

İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün yeni eğitim-öğretim yılı töreni gerçekleştirildi

ABONE OL
Eylül 11, 2023 13:46
İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün yeni eğitim-öğretim yılı töreni gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Millî Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılı için Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi. Yeni eğitim öğretim yılı için bütün hazırlıkların tamamlandığını ve bu eğitim öğretim yılının daha özel olduğunu belirten Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Pandemi, deprem gibi birtakım badireler atlattığımız için bu eğitim öğretim yılının daha özel olduğunu düşünüyorum. Bunun üzerine milletimizin asil ve onurlu duruşuyla bunların üstesinden geldik. İlk ders zilini de çalarak bugün başlıyoruz. Tüm hazırlıklarımız tamamlandı, okullarımız hazır, öğretmenlerimiz ders başı yapacaklar, öğrencilerin bütün kitapları sıralarında hazır” dedi.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılı için Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi. Törene; İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım sağladı. Tören, çelenk takdimi ve saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla gerçekleştirildi.

‘BİRÇOK BADİRENİN ARDINDAN BU EĞİTİM YILI DAHA ÖZEL’

Yeni eğitim öğretim yılı için bütün hazırlıkların tamamlandığını ve bu eğitim öğretim yılının daha özel olduğunu belirten Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Pandemi, deprem gibi birtakım badireler atlattığımız için bu eğitim öğretim yılının daha özel olduğunu düşünüyorum. Bunun üzerine milletimizin asil ve onurlu duruşuyla bunların üstesinden geldik. Şimdi yeni eğitim öğretim yılına, Türkiye’nin yüzyılına şahitlik ederek giriyoruz. Yeni dönem için bütün çocuklarımız ve öğretmenlerimizle yeni eğitim öğretim yılının hazırlıklarını yaptık. İlk ders zilini de çalarak bugün başlıyoruz. Tüm hazırlıklarımız tamamlandı, okullarımız hazır, öğretmenlerimiz ders başı yapacaklar, öğrencilerin bütün kitapları sıralarında hazır. Öğrenciler sınıfa girdikleri anda kitaplarını alabilecekler, prosedürler de standart devam edecek” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.