DOLAR 32,2042 0%
EURO 35,0207 0.01%
ALTIN 2.497,43-0,12
BITCOIN 2155173-0,30%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, polis gözetiminde hastanede

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, polis gözetiminde hastanede

ABONE OL
Aralık 11, 2023 23:36
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, polis gözetiminde hastanede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e sahanın içinde yumruk attı.

Hakem Umut Meler yere düştüğünde Koca’nın yanındaki kişiler bu sefer tekme ile vurmaya devam etti.
Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, polis gözetiminde hastanede bulunuyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

“MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiminde maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında gerekli adlisoruşturma başlatılmıştır.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda hakem Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Barışın ve dostluğun zemini olan yeşil sahalarımızda bu tür olaylar kabul edilemez.

Yaşanan bu üzücü olayın takipçisiyiz.

Türk hakemliğini yurt dışında da başarıyla temsil eden hakemimiz Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum

Galatasaray: “Tarif edilemez bir üzüntü içerisindeyiz. Halil Umut Meler başta olmak üzere tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu oalyın sorumlularını en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu gece, Türk futbolunnu tüm payladaşları için yaptıklarını gözden geçirme ve düşünme vaktidir. Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun, hepimiz bugünden tezi yok bir araya gelmeli ve bir parçası olduğumuz sorunları çözmek için hareket etmeliyiz. Bu amaçla, geçmişte yaptığımız itidal çağrısını tekrar ediyor ve Kulüpler Birliği’nin 13 Aralık 2023 Çarşamba günü bu konuyu çözmek adına, tek gündem maddesiyle toplanmasını talep ediyoruz. Türk futbolu camiasına hatırlatmak isteriz ki, alınan hiçbir galibiyet ya da kazanılan hiçbir şampiyonluk, yaşanan en ufak acıdan daha kıymetli değildir.”

En az 10 karakter gerekli