DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20508450,53%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HAYIRSEVERLER ŞEHRİ KAYSERİ’DE ÖRNEK BİR PROTOKOL DAHA

HAYIRSEVERLER ŞEHRİ KAYSERİ’DE ÖRNEK BİR PROTOKOL DAHA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile “Büyükkılıç Ailesi” adına 24 derslikli ortaokul yapımına ilişkin protokol imzaladı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:25
HAYIRSEVERLER ŞEHRİ KAYSERİ’DE ÖRNEK BİR PROTOKOL DAHA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile beraber hayırseverlerin desteğiyle yaptırılacak 11 okul, 220 derslik ve 114 kişilik pansiyon için Hunat Hatun Medresesi’nde düzenlenen protokol imza törenine katıldı.  Başkan Büyükkılıç, “Büyükkılıç Ailesi” adına rahmetli anne ve babaları anısına Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptıracağı 24 derslikli ortaokulun protokolüne de imza koydu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Hayırseverler şehri Kayseri’de” hayırsever kişi ve kurumlar tarafından yaptırılacak okulların protokol imza törenine katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hem Büyükşehir Belediyesi hem de “Büyükkılıç Ailesi” adına protokollere imza koydu. Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin alt yapı ve çevre düzenlemelerini yaparak katkı sağlayacağı protokollerin yanı sıra “Büyükkılıç Ailesi adına anne ve babalarının anısını 24 derslikli bir ortaokulun yapımının gerçekleştirilmesine yönelik imzayı Bakan Selçuk ile birlikte attı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.