DOLAR 32,3708 0.02%
EURO 34,7986 0%
ALTIN 2.394,90-0,07
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Halkı dinlediler

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Dr.Ramiz Parlar Altınözü'nde mağdur olan ve yoksullaşan çiftçilerin dertlerini dinledi YURTTAŞLAR KEYİF ÇAYINI DERSİNİ VERDİKTEN SONRA İÇECEK CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz, iktidarın yanlış tarım politikaları sonucu zeytin üreticileri başta olmak üzere tümüyle mağdur olan ve yoksullaşan çiftçilerin dertlerini dinledikleri toplantıda; "Evine ekmek götüremeyen yurttaşlar keyif çayını seçimde iktidara dersini verdikten sonra içmeye kararlı" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GENÇLER GİTTİĞİ YERDE DE İŞ BULAMIYOR
Türkiye ekonomisinin tarıma dayalı olduğuna işaret eden Başkan Dr. Parlar, üretimde yaşanan sorunun köyden kente göçü hızlandırdığına dikkat çekerek, “Evlatlarımız buraları terk edip gidiyor. Gittiği yerde de iş bulamıyor. Köylerde genç kalmadı. Şehirde de o gençler işsiz” diye konuştu. Ekonominin çok kötüye gittiğini ifade eden Başkan Dr. Parlar, ekonomide yaşanan kötü gidişatı dış borçlara ödenen faizler üzerinden anlattı. Ekonomide Türkiye’nin güven sorunu yaşadığına bu nedenle de çok yüksek faizle borçlandığına işaret eden Başkan Dr. Parlar, şöyle devam etti: “Ödenen faizleri vatandaş ödüyor. Dışarıya ödenen faizlerle ülkemizde şimdiye kadar depreme dayanıksız binalar yenilenebilirdi. Cebimizden para koymadan yenilerini devlet o faizlerle yapabilirdi. Dünyada çok yüksek kabul edilmeyen 6 şiddetindeki depremde bu kadar insan ölmezdi.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.