DOLAR 32,2525 -0.11%
EURO 34,8411 -0.07%
ALTIN 2.430,240,23
BITCOIN 20151242,62%
Kayseri
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hacı Mehmet Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi

Hacı Mehmet Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi

ABONE OL
Kasım 3, 2023 16:42
Hacı Mehmet Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediyesi, Germir Mahallesi’nde hayata geçireceği Hacı Mehmet Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi ve Ayten Yıldırım 112 Acil İstasyonu’nun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Aile Sağlığı Merkezinin ve 112 Acil İstasyonun Melikgazi’ye hayırlı olmasını dileyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bugün mimarisiyle çok güzel olan Aile Sağlığı Merkezi ve Ayten Yıldırım 112 Acil İstasyonu hayata geçiriyoruz. 2024 yılına kadar Melikgazi’de sağlık hizmeti ihtiyacı kalmayacak demiştik. Sözümüzü tutuyoruz. Bu sağlık merkezini de hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Yakında TOKİ’de, Selçuklu Mahallesinde, Gültepe ve Şirintepe Mahallemizde aile sağlığı merkezlerinin daha temelini atacağız. Böylece Melikgazi’de artık acil olan bir ihtiyaç kalmıyor. 15 aile sağlığı merkezimizi 4,5 yılda Melikgazi’mize kazandırmış oluyoruz. Sağlık ocağı yapımı olarak Türkiye rekorunu elimizde bulunduruyoruz. Türkiye’de en fazla okul yapan belediyeyiz. Cami ve Kur’an kursunda da aynı. Rabbim hepsini hayırla tamamlamayı nasip etsin. Biz mahalle kültürünü canlandırmak ve vatandaşlarımızın mahallesinde hizmet almasını sağlamak için, akıl küpü kütüphaneleri yapıyoruz. Sağlık ocakları, camiler ve kuran kurslarını mahalle bazlı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın kendi mahallesinde hizmet almasını sağlıyoruz. Kayseri’de tüm belediyeler olarak koştur koştur hizmet ediyoruz. Kayseri belediyecilikte farklı bir role sahip. Mehmet Özhaseki Bakanımızın başlatmış olduğu belediyecilik modeline Memduh Başkanımızla devam ediyoruz. Kayseri şuanda en güzel dönemlerinden birini yaşıyor. Rabbim hayırseverlerimizin hayrını kabul eylesin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.