DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GÜVENLİK KAMERALARI ÇALINIYOR

GÜVENLİK KAMERALARI ÇALINIYOR

ABONE OL
Haziran 10, 2023 13:08
GÜVENLİK KAMERALARI ÇALINIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de en çok asayiş devriyelerinin bulunduğu mahallelerden biri olan Sahabiye de işyerlerinin güvenlik kameraları çalınmaya başlandı.

Valilik,Vali Konağı,İlçe Emniyet Müdürlüğü, AKP-CHP ve MHP il Başkanlıklarının binalarının olduğu üst seviyede güvenliğin yeraldığı Sahabiye de binalarda güvenlik kameraları çalınmaya başladı.

Bu sabaha karşı Suriyeli mültecilerinde çoğunlukla oturduğu Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi’ndeki MHP il Binası arkasında bulunan Büyükbaş Apartmanına giren hırsız binanın bütün güvenlik kameralarını çaldı.

Kanal Caddesi üzerinde 6 katlı Büyükbaş Apartmanı’na gelen hırsız merdivenleri çıkarak önce 4. katta bulunan işyerinin güvenlik kamerasını yerinden sökerek çaldı.Daha sonra hırsız aynı işyerine ait apartman girişindeki asansör kapısı üzerindeki güvenlik kamerasını söktü.Doğalgaz borularına tırmanarak 2 kamerayıda çok kısa sürede çalan hırsız, çaldığı kameralarada anbean yüzü görünecek şekilde yakalandı.Kamera kayıtlarında çok rahat davranan ve elinde sigara ile binaya giren 25 yaşlarındaki tişört, eşofman , siyah spor ayakkabı giyen ve 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen pişkin hırsız bir dakika içerisinde apartmanı da terkediyor.

Sabah işyerine gelen personel tarafından farkedilen olay sonrası polis binaya gelerek inceleme yaptı.İşyeri sahipleri ise karakola giderek ifade verdi.Hırsız ise polis ekipleri tarafından heryerde aranıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.