DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20731490,91%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Görev değişimi

14 Ağustos 2001'de Türk demokrasisinin dönüm noktası olan AK Parti'mizin kuruluşu ile ülkemiz yeni bir döneme adım atmıştır. Kurulduğu günden bugüne kendisini milletine adamış AK kadrosuyla ülkemizde hayal bile edilemeyecek yeniliklere ve reformlara imza atmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'e Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda " Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü " sloganları ile başlayan kongre sürecinin bir dava gönüllüsü olarak 13.12.2020 tarihi itibariyle Genel Merkez Gençlik Kollarımızın takdiri ile şahsıma Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi takdir edilmiştir. Bu onurlu davanın, kutlu yolun her dâim neferi olmuş şahsımı bu göreve layık gören başta AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş'e, AK Parti Malatya İl Başkanımız Sn. İhsan Koca'ya, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekilimiz Sn. Bülent Tüfenkci’ye,AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekilimiz Sn. Öznur Çalık'a, Milletvekilimiz Sn. Ahmet Çakır'a, Milletvekilimiz Sn. Hakan Kahtalı'ya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Gürkan'a,her daim yanımda olan, yol gösteren, Malatya gençliğinin ağabeyi, AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ömer Akın Başkanıma Yeşilyurt İlçe Başkanı Sn. Muhammed Emin Yalçınkaya'ya, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Çınar'a teşekkürlerimi sunuyorum.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Ağustos 2001’de Türk demokrasisinin dönüm noktası olan AK Parti’mizin kuruluşu ile ülkemiz yeni bir döneme adım atmıştır. Kurulduğu günden bugüne kendisini milletine adamış AK kadrosuyla ülkemizde hayal bile edilemeyecek yeniliklere ve reformlara imza atmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda ” Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü ” sloganları ile başlayan kongre sürecinin bir dava gönüllüsü olarak 13.12.2020 tarihi itibariyle Genel Merkez Gençlik Kollarımızın takdiri ile şahsıma Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi takdir edilmiştir. Bu onurlu davanın, kutlu yolun her dâim neferi olmuş şahsımı bu göreve layık gören başta AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş’e, AK Parti Malatya İl Başkanımız Sn. İhsan Koca’ya, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekilimiz Sn. Bülent Tüfenkci’ye,AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekilimiz Sn. Öznur Çalık’a, Milletvekilimiz Sn. Ahmet Çakır’a, Milletvekilimiz Sn. Hakan Kahtalı’ya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Gürkan’a,her daim yanımda olan, yol gösteren, Malatya gençliğinin ağabeyi, AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ömer Akın Başkanıma Yeşilyurt İlçe Başkanı Sn. Muhammed Emin Yalçınkaya’ya, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.