DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20625070,97%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gökhan Ülke istifa etti

Gökhan Ülke istifa etti

ABONE OL
Kasım 21, 2023 21:45
Gökhan Ülke istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri Melikgazi İlçe Başkanı Ülke, Melikgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa etti

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke 7 yıldır yaptığı başkanlık görevinden yerel seçimler kapsamında Melikgazi Belediye başkan aday adaylığı için basın açıklaması düzenleyerek görevinden istifa etti.

AK Parti Kayseri Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke 7 yıldır yaptığı başkanlık görevinden yerel seçimler kapsamında AK Parti Kayseri il binasında düzenlediği basın açıklamasıyla istifa ettiğini açıkladı. Melikgazi Belediye Başkan aday adaylığı için bulunduğu görevden istifa eden Ülke, “Biz bütün istişarelerimizi yaparak il başkanımızın icazeti, Melikgazi Belediye Başkanımızın destek ve katkısı, parti büyüklerimizin, belediye başkanlarımızın desteğiyle beraber yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birebir ve toplu olarak daha önce yapmış olduğumuz istişarelerle bir kanaate ulaştık. 7 yıldır Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini yapmaktayım. Daha öncesinde herhangi bir vazife için istifa edip herhangi bir adaylık başvuru sürecimiz olmadı. Teşkilatla bir arada olmamızın ve bu toplantıyı organize etmemizin sebebi şu; 22 yaşında üniversiteyi bitirip Kayseri’ye geldim. 22 yaşında gençlik kollarında siyaset yapmaya başladım. Sayın Cumhurbaşkanımızdan ödül alarak teşkilatlarda görev almam noktasında bir yönlendirme oldu. İlçede ve teşkilatta çalışmaya başladıktan 4 sene sonrada il yönetim kurulu üyesi seçildim. 2014’ten 2017’ye kadarda bu görevi yürütürken de teşkilatın ne kadar önemli olduğunu ve bir kararı alırken teşkilat hiyerarşisinin ne kadar kıymetli olduğunu yaşayarak gördüm. 2017 yılında 31 yaşında Melikgazi İlçe Başkanı olarak seçildim” ifadelerini kullandı.

‘7 SENENİN SONUNDA ARTIK BİR YOL AYRIMI BELİRDİ’

Görev süresince zorlu imtihanlar verdiklerini dile getiren Ülke, “Yaklaşık 7 senedir beraber yol yürüdüğüm meclis üyelerim, yönetim kurulu üyelerim, il başkan yardımcılarım hep beraber zorlu imtihanlar verdik. Ve biz ekip ruhuyla siyaset yapmanın ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu yaşayarak gördük. 2019 seçimlerinde Mustafa Palancıoğlu başkanımızın belediye başkanı seçilmesiyle beraber belediye başkanı olmadan önceki ve sonraki süreçte de siyaset yapıyor olmamdan dolayı kendimi bir kere daha şanslı ve mutlu hissettim. Çünkü Mustafa Palancıoğlu ismi şehir ve Melikgazi için büyük bir avantaj ve büyük bir şans. Ben bütün yönetim kurulu üyelerinden helallik istiyorum. Çünkü 7 senenin sonunda artık bir yol ayrımı belirdi. Melikgazi’de çok güzel işler yapmış Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız, Memduh başkanımız, Mustafa Palancıoğlu başkanımız gibi kıymetli isimlerin başkanlık yapmış olduğu ilçede yapmış olduğum istişarelerle beraber Melikgazi İlçe Başkanlığı aday adaylığıyla alakalı bir karara varıldı. İnşallah hayırlı olur” şeklinde konuştu.

‘SONUCUN NE OLACAĞINI KESTİREMESEK DE BİR SEFERE ÇIKMAMIZ GEREKTİ’

16 yıldır teşkilatta görev aldığını ifade eden Ülke, “Ben bugün itibariyle 7 senedir yürütmüş olduğum Melikgazi İlçe Başkanlığından sizlerin desteği ve katkısıyla başka bir görevle alakalı istişareler neticesinde aday adaylığı için ayrılıyorum. Melikgazi bizim yuvamız. Ekibimizle beraber bir görev verilirse de en iyi şekilde yapmak için çabalayacağız. Bizim talip olduğumuz, aday adayı olduğumuz bu ortamda görevde olan belediye başkanının ne kadar başarılı olduğunu söyleyerek aday adayı oluyoruz. Buradaki ekibin tamamı da Sayın Mustafa Palancıoğlu Başkanımızın yapmış olduğu hizmetlere ve başarılarına şahittir. Yaklaşık 16 yıldır teşkilatta görev aldım. Sonucun ne olacağını kestiremesek de bir sefere çıkmamız gerekti. Ben bu anlamda hepinizin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.