DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20652170,98%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gıdaya ihtiyacımız olduğu gibi müziğe de ihtiyacımız va

Gıdaya ihtiyacımız olduğu gibi müziğe de ihtiyacımız va

ABONE OL
Ağustos 19, 2023 09:12
Gıdaya ihtiyacımız olduğu gibi müziğe de ihtiyacımız va
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacılar Belediyesi Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri kapsamında konuşan Kayseri Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatif Başkanı Mustafa Alan, Hacılar’da iki gündür ayrı bir rüzgar estiğini söyleyerek, “İnsanların böyle etkinliklere ve eğlencelere ihtiyacı var, hastalıklar geldi, depremler geldi, seçimler geldi. İnsanlar evlerinden çıkamadı, sırf Hacılar’da değil ki her yerde böyle organizasyonlara ihtiyacımız var, yaşayamadık ki günlerimizi. Gıdaya ihtiyacımız olduğu kadar müziğe de ihtiyacımız var” dedi .

Hacılar Cumhuriyet Meydanı’nda 17-18-19 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Hacılar Belediyesi Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinliklerinin ikinci gününde Kayseri Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatif Başkanı Mustafa Alan; depremlerin, hastalıkların gelip geçtiğini, insanların evlerinden çıkamadığını ve böyle etkinliklere uzun zamandır ihtiyacı olduğunu belirtirken, “Biliyorsunuz hastalıklar geldi, depremler geldi, seçimler geldi. İnsanlar evlerinden çıkamadı ve şu güzel saz sesini duyamadılar. Hacılar’ın suyu sert, adamı mert, ancak gıdaya ihtiyacımız olduğu gibi müziğe de ihtiyacımız var. Sırf Hacılar’da değil her yerde böyle organizasyonlara ihtiyacımız var, yaşayamadık ki günlerimizi. Bu geceler bazen eleştirilse bile böyle günlere ve etkinliklere ihtiyacımız var” dedi.

’12 BİNLİK NÜFUS YAZIN 50 BİNE ÇIKIYOR’

Hacılar’ın yaz aylarında normal nüfusunun çok daha üzerine çıktığını ve etkinliklere yoğun ilgi olduğunu belirten Alan, “Genel nüfusumuz 12 bin ama yaz nüfusumuz 50 bindir. Belediye başkanımızı da tebrik ediyorum, hizmette temizliğinden tutun organizasyonuna kadar zorluklar var ancak belediyemiz bu zorlukların altından kalkıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.