DOLAR 32,3857 -0.17%
EURO 34,7807 0.08%
ALTIN 2.439,880,07
BITCOIN 2025493-2,05%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLERİ ANLATTI

GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLERİ ANLATTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen İç Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı’na katılarak, genç dostu belediyenin gençlere yönelik hizmetlerini anlattı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:15
GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLERİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde ve bölgedeki 12 paydaş üniversitenin katılımlarıyla gerçekleşen İç Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı (İKAF) Açılış Töreni’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, paydaş üniversitelerin rektörleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören programında, Türk müziği konseri, İKAF 2022 ve Yetenek Her Yerde tanıtım filmi izletildi.

Açılış konuşmasını yapan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, fuar ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Açılışını yaptığımız İç Anadolu Kariyer Fuarı’nı, üniversitemiz ev sahipliğinde, bölgemizdeki 12 paydaş üniversitenin işbirliği ile düzenlemenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İç Anadolu Kariyer Fuarı’nın ev sahibi üniversite olarak titiz bir hazırlık süreci yürüttük. İç Anadolu Kariyer Fuarı 50 sponsor 221 katılımcı firma, 76 etkinlik 10 binden fazla fuara kayıtlı öğrenci ile gerçekleştirilmektedir. Bu fuarın asıl ev sahibi öğrencilerimize ve mezunlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Fuarın verimli geçmesini, tüm katılımcılara faydalı olmasını diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.