DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20686820,44%
Kayseri

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gençler Borç ile üniversite okuyor

Gençler Borç ile üniversite okuyor

Partisin en genç divan üyesi olan Çakmak gençlerin eğitim sıkıntısı ile alakalı yazili açıklamada bulundu işte o açıklama: Hayat pahalılığı her fecen gün artiyor bugün bir universte kazanmaya calisan ogrencimiz ile sohbet ettigimde en çok kirtasiye hazirlik kitaplari ve diğer temel ihtiyaçlardan yakınıyor cebindeki parayi daha okula gitmeden yemek ve yol masrafı olarak bitiriyor universiteyi kazandimi daha fazla zorluk bu seferde fotokobi harç ucretleri yurt ve ulaşim sıkıntısı yaşıyor sosyal faaliyetmi ona gitmesi lüks görülüyor maalesef gitmesine vakit degil nakit bulamıyor devletten kredi alıyor zaten ancak yurt ucretine.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:24
Gençler Borç ile üniversite okuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ PARTİLİ HASAN MERT ÇAKMAK:Gençler Borç ile üniversite okuyor icra ile mezun oluyor…
Gidiyor bu kredi aldigini geri veriyor kısacası sonrasımı işsizlik yoksulluk ile mucade ve final icraa geliyor ogrenci hem okuduguna pişman oluyor hemde borçlandigina bu duzen degişmeliki iktidar mensuplarinin dedigi gibi avrupa bizi kıskansın. Heralde avrupa ogrenci ciftci işcinin cektigi zahmeti kıskaniyor.
İnaniyor ve goruyorumki iyi parti iktidarinda bu sorunlar cozulecek kac kez kyk borclari silinsin diye iyi partiden mecliste onerge verildi. Sonuçmu kocaman bir red ogrenci arkadaşlarıma son sözüm şudur. Sabredin iyiler geliyor…

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.