DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇ’DEN BÖHÜRLER’E CEVAP

GENÇ’DEN BÖHÜRLER’E CEVAP

ABONE OL
Aralık 9, 2023 14:37
GENÇ’DEN BÖHÜRLER’E CEVAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada AKP Milletvekili Ayşe Böhürler’e cevap verdi.Develi İlçesine yapılması düşünülen OSB konusunda ”Develi OSB ile yatıp kalkıyorlar.İnasanlara kuracaz diyorlar ama osb konusunda 2 yıldır adım atmadılar.Sanayi altyapısı var ancak bir OSB için çalışma yok.Kurulacaksa kurulsun .Develi göç veriyor.Ayşe hanım ise bu konuda cevap verecek son kişi.O vekil Kayseriyi navigasyonla gezen biri.Bu şehirde 4-5 üniversite var ama akşam olduğunda yollar karanlık kadınlarımız, gençlerimiz yürümekte imtina ediyorlar. Bu şehrin sosyal hayatı canlanmalıdır. Bizler bunları görüyoruz, biliyoruz ve konularımıza çok vakıfız dolayısıyla önümüzdeki seçimlerde bizler Kayseri’de çok büyük başarılara imza atacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı Binasında basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, ilçe başkanları, parti mensupları katılım sağladı.
Yerel seçimlerde CHP’nin Kayseri’de büyük başarılara imza atacağını dile getiren CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç; “Bizler 90 milletvekili olarak, perşembe gününden bu yana ikişer milletvekilimiz, parti meclisi üyelerimiz ve YDK üyelerimizle birlikte tüm Türkiye’ye yayıldık. Önümüzdeki yerel seçimlerde Kayseri’deki tüm belediyelerde iddialıyız gelen müracaatlardan yapılan başvurulardan birçok belediye alacağımızı biz görüyoruz. ”,
diye konuştu.

İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da Yerel Seçimlere yönelik toplantı da bir araya geldi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.