DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20263485,10%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Fatih mahalle sakinleri tozlu ve çamurlu yollardan ne zaman kurtulacak

“Fatih mahalle sakinleri tozlu ve çamurlu yollardan ne zaman kurtulacak

ABONE OL
Kasım 17, 2022 10:05
“Fatih mahalle sakinleri tozlu ve çamurlu yollardan ne zaman kurtulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sindelhöyük Fatih Mahalle Muhtarı Sınırtepe; “Mahallemize verilen yol sözü ne zaman tutulacak”

Sindelhöyük Fatih mahallesinin 2022’de yapılacağı söylenen tozlu ve çamurlu yollarının 2022 yılının sonuna gelinmesine rağmen hâlâ yapılmamasının ardından verilen sözlerin tutulması için Sindelhöyük Fatih mahallesi Muhtarı Ahmet Sınırtepe ve Gazeteci Mahmut Kılınç yetkililere seslendi.

Sindelhöyük Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Sınırtepe; “Geçen yıl yetkililer 2022 yılında Fatih mahallemizin yollarının yapılacağını mahalle sakinleri tozlu ve çamurlu yollardan kurtulacağını söylemişti, mahalle sakinlerimizde bu duruma çok sevinip yolların yapılmasını bekledi, 2022 yılının sonuna geldik yollar hala yapılmadı. Mahallemize verilen asfalt ve parke yol sözü hala tutulmadı, yetkililerden biran önce yollarımızı yapmalarını mahalle sakinlerimizi tozlu ve çamurlu yollardan kurtarmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Mahmut Kılınç; “Geçtiğimiz yıl Sindelhöyük Fatih Mahalle sakinlerimizin daveti üzerine mahalleye gitmiştik, mahalle sakinlerinin tozlu ve çamurlu yol isyanını dile getirmiştik, mahalle sakinlerinin sesine kulak veren yetkililer, kısmen parke yol yaptı geri kalan kısmının ise 2022 yılında yapılacağını belirtmişti, dün ziyaretimize gelen Sindelhöyük Fatih Mahalle muhtarımız Ahmet Sınırtepe bey ile mahallenin sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Muhtarımız söz verilen yolların hâlâ yapılmadığını söyledi, geçtiğimiz günlerde mahalle sakinlerinden bize mesaj yoluyla ulaşanlar oldu söz verilen yolların hâlâ yapılmadığını söylediler. Yetkililerden Sindelhöyük Fatih Mahalle sakinlerimize verilen sözlerin yerine getirilmesini, mahalle sakinlerimizin tozlu ve çamurlu yollardan bir an önce kurtarılmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.