DOLAR 32,4056 0.09%
EURO 34,8268 0%
ALTIN 2.398,610,10
BITCOIN 19195073,55%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Farklı Kültürlerin Ortak Değerine Yolculuk

Farklı Kültürlerin Ortak Değerine Yolculuk

ABONE OL
Haziran 20, 2023 09:17
Farklı Kültürlerin Ortak Değerine Yolculuk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, İtalya, Bulgaristan, Makedonya ve Litvanya’dan toplam 31 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Farklı Kültürlerin Ortak Değerine Yolculuk’ projesi kapsamında Türk kültürü anlatıldı.

‘Farklı Kültürlerin Ortak Değerine Yolculuk’ projesi kapsamında toplamda 5 ülkeden 31 katılımcıyla Türk Kültürü tanıtılıyor. Proje kapsamında göçmenlere karşı bakış açısını iyileştirmek, yabancı karşıtlığı ve ırkçılığın azaltılması hedefleniyor. Türkiye, İtalya, Bulgaristan, Makedonya, Litvanya gibi milletlerden öğrencilerin katılım sağladığını dile getiren Kayseri Gençlik Merkezi Derneği Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, Erasmus Plus Projemiz 7 milletten öğrencilerimizle bugün Kayseri’de kale içerisindeki arkeoloji müzesindeyiz. 7 farklı milletten öğrencimiz var. ‘Farklı Kültürlerin Ortak Değerine Yolculuk’ projesiyle tek taraflı olarak ülkemizde öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Burada Türkiye ve Kayseri tarihimizi misafir öğrencilerimize anlatıyoruz. Hem salon içerisindeki programlar hem de sahadaki programlarla gelen misafirlerimize Türk kültürünü anlatmaya çalışıyoruz. Kayseri’de gezilerimize devam ediyoruz. Bu öğrencilerimiz yaklaşık 9 gün Kayseri’de kalacaklar” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.