DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20419896,39%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Evi yanan aile için yardım kampanyası

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Sindelhöyük mahallesinde sobadan sıçrayan kıvılcım sonrasında evi kullanılmaz hale gelen Aileyi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti,evi kullanılmaz hale gelen aile için yardım kampanyası başlatıldığını söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Mahmut Kılınç “Yeniden Refah Partisi Develi Teşkilatı olarak Sindelhöyük lü ailemizin başına gelen bu olayı derin üzüntü ile öğrendik. Can kaybı olmaması bizim en büyük tesellimiz, aileye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.Kendisi asgari ücretle çalışan bir kardeşimiz,asgari ücretle bırakın yeniden eşya almayı evin normal ihtiyaçlarını karşılamak bile gerçekten zor ,bu kardeşimizin eksiklerini giderebilmesi için yardıma ihtiyacı var,bizde Yeniden Refah Partisi Develi Teşkilatı olarak evi yanan aile için yardım kampanyası başlatıyoruz, Develili iş adamlarından, hayırseverlerden ve yetkililerden bu aileye yardım yapmalarını bekliyoruz, her türlü ev eşyasına ihtiyaç vardır,Develi’mizin insanı hayırseverdir bu kardeşimize de yardım edeceklerini umut ediyoruz, hayırsever vatandaşlarımızın şimdiden Allah hayırlarını kabul etsin” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.