DOLAR 32,5846 0.29%
EURO 35,0170 0.11%
ALTIN 2.456,030,83
BITCOIN 20955280,51%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ESNAFIN YÜZÜNE BAKMAYA HALİ YOK

Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Av.Zülküf Arslan AK Parti ve MHP'nin ekonomik krizden dolayı esnafın yüzüne bakacak hali yok'', dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği(KİGADER), Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Zülküf Arslan 'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret de Kigader Başkanı Duygu Uludaşdemir'e yönetim Kurulu üyeleri Özcan Tüysüz ve Öner Çalış eşlik etti.

Başkan Arslan, ziyarette ülke ekonomi hakkında açıklamalarda bulunarak“Şuan esnaf ve vatandaşların en önemli sorunu geçim derdi.”dedi. Arslan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;''İnsanlar aç ve perişan halde. İşsizlik hat safhada. Asgari ücret açlık sınırının altında. Her aile gıda, temizlik ürünleri ve salça kullanıyor. Bu ihtiyaçlarda yüksek fiyatta.Yeni anayasa sözü gündem değiştirmek için ortaya atılıyor.Önce mecliste çalışma yapılması lazım.Sahada olan tek parti biziz.Esnaf bitik durumda .Ben Ak Parti veya MHP den geliyorum diyemiyorlar.Çünkü insanlar evine ekmek götüremiyor. AKP ve MHP’nin yüzü yok. Enflasyon ve işsizlik çift rakamlarda. TÜİK rakamlarına inanılmıyor.İdare edilemiyor.Vergiler çok fazla.Bu vergiler heba ediliyor.Bir yerlere peşkeş çekiliyor.''

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.