DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ESNAFIN SESİNE CHP KOŞTU

Kayseri de kadın bir esnaf ile bekçi ve yunus polisler arasında çıkan yasak saatine yakın dükkan kapatma tartışması ile ilgili Kayseri CHP İl Başkanı Ümit Özer açıklama yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İl örgütü polis ve bekçilerle tartışma yaşayan kadın esnafı ziyaret etti

Kayseri CHP İl Başkanı Ümit Özer , parti yöneticileri ile beraber Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi Bor Sokak da market işleten kadın esnafı ziyaret etti.

Kayseri de kadın bir esnaf ile bekçi ve yunus polisler arasında Perşembe günü yaşanan olayda ,yasak saatine yakın dükkan kapatma tartışması ile ilgili Kayseri CHP İl Başkanı Ümit Özer il örgütünden bazı iyeler ile mahalleye gelerek açıklama yaptı.Özer,partilerinin her zaman mağdurların yanında olduğunu söyleyerek kadın esnafa sahip çıktı ve  geçmiş olsun dileğinde bulundu.Özer ve beraberindekiler daha sonra yan dükkanları da ziyaret ederek buradan il başkanlığına geçti.

Ziyarette, esnaf olan Helvacıdede Gıda Pazarı adlı İşletmesinin sahibi Pınar Aytemur(40)o gün yaşanan olayı şu şekilde anlattı; ‘’22 Nisan Perşembe günü mahalledeki bekçiler 18:20 de beni dükkanımı kapatmam gerektiği için uyardı.Bende tamam dedim.Malzemeleri içeri almaya başladığım anda birkaç müşteri geldi.Onlarla ilgilenirken bekçiler tekrar gelip alışveriş yapan müşterilerime engel oldu.Bende dışarı çıkıp diğer dükkanların açık olduğunu gösterip herkese eşit davranmaları gerektiğini bekçilere söyledim.O arada onlarda tepkime yunus ve diğer polis ekiplerini çağırdılar.Olay bundan ibaret ’’, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.