DOLAR 32,3641 -0.38%
EURO 34,7675 -0.15%
ALTIN 2.398,50-0,98
BITCOIN 19162212,61%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
ERSEM, eğitim alanlarını genişletiyor

ERSEM, eğitim alanlarını genişletiyor

ABONE OL
Ekim 12, 2023 15:03
ERSEM, eğitim alanlarını genişletiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Üniversitesi bünyesinde bulunan ve üniversitenin hem teknik hem de akademik alt yapısını kullanma yetkisine sahip Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM), Kayseri ve çevre illerdeki bireylerin nitelikli eğitim ihtiyacını karşılıyor. ERSEM’in sunmuş olduğu eğitim hizmetleri hakkında açıklamalar yapan ERSEM Genel Müdürü Cem Sinanoğlu, “Sanayi Odası’yla da çalışmakla birlikte hem üniversite öğrencilerine hem de çevre illerdeki bireylere eğitimler sağlayabiliriz. Tabii bu eğitimlerimiz belli başlı konularda devam etmektedir; aile danışmanlığı kursu, hukuka yönelik konkordato eğitimlerimiz, YDS-YÖKDİL üzerine yabancı dil kurslarımız, python başlangıç eğitimi, karbon ayak izinin kuruluş seviyesinde hesaplanması-hazırlanması kursu, belli başlı alt dallarda sınıflandırılmış spor kursları ve bilgi teknolojilerine yönelik çeşitli eğitim programlarımız bunlardan bazılarıdır” dedi.
Erciyes Üniversitesi bünyesinde resmî bir eğitim kurumu; merkezi olan, Erciyes Üniversitesi’nin teknik ve akademik alt yapısını kullanma yetkisine sahip olan Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM), Kayseri’de ve çevre illerde bulunan bireylerin nitelikli eğitim ihtiyacını karşılıyor.
ERSEM’in sunduğu eğitim hizmetleri hakkında bilgiler paylaşan Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Genel Müdürü Cem Sinanoğlu, “Sürekli Eğitim Merkezi olarak, Erciyes Üniversitesi’nin teknik ve akademik alt yapısıyla çok yetkin bir durumdayız. Sanayi Odası’yla da çalışmakla birlikte hem üniversite öğrencilerine hem de çevre illerdeki bireylere eğitimler sağlayabiliriz. Tabii bu eğitimlerimiz belli başlı konularda devam etmektedir; aile danışmanlığı kursu, hukuka yönelik konkordato eğitimlerimiz, YDS-YÖKDİL üzerine yabancı dil kurslarımız, python başlangıç eğitimi, karbon ayak izinin kuruluş seviyesinde hesaplanması-hazırlanması kursu, belli başlı alt dallarda sınıflandırılmış spor kursları ve bilgi teknolojilerine yönelik çeşitli eğitim programlarımız bunlardan bazılarıdır. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum; yüzme kurslarımız, Erciyes Üniversitesi’nin Yarı Olimpik Kapalı Havuzu ve Kadir Has Yüzme Havuzu’nda verilmektedir” şeklinde konuştu.
‘HUKUKA YÖNELİK KONKORDATO KOMİSERLİĞİ EĞİTİMLERİ DE VERİLMEKTE’
ERSEM’de hukuk alanına yönelik olarak verilen Konkordato Komiserliği Yenileme Kursu hakkında detaylar paylaşan ERSEM Müdür Yardımcısı Eylem Çakmaz, “Konkordato Komiserliği Yenileme Kursu da Kasım ayı itibariyle tekrardan devam edecek. Bu kurslar, mesleki tecrübeyi artırmak amacıyla, hukuk dışındaki alanlarda da yeterliliği sağlayan eğitimler olarak da karşımıza çıkıyor. Bu anlamda Barolar Birliği’nden, hukuk uzmanlarından ve avukatlardan destek alıyoruz. Yine Hukuk Fakültesi bünyesindeki öğretim üyelerimizden de yararlanıyoruz. Bu alanla ilgili daha öncelerinde arabulucuk eğitimleri de vermiştik” dedi.
‘ERSEM, HALKA AÇILAN BİR KAPI’
ERSEM’in sürdürülebilirliğe yönelik, sanayi taleplerini göz önünde bulundurarak çalışma girişimlerinin olduğunu söyleyen ERSEM Müdür Yardımcısı Esra Akgül, “Sürdürülebilirliğe yönelik Erciyes Üniversitesi kapsamında kurumsal karbon ayak izinin kuruluş seviyesinde hesaplama kursunu da başlatmış bulunmaktayız. Bununla ilgili sanayinin taleplerine ve sanayiye yönelik çalışmaları sürdürmeye yönelik girişimlerimiz mevcut. Ayrıca çeşitli sertifika programlarımızla ERSEM, halka açılan bir kapı diyebiliriz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.