DOLAR 32,4245 -0.16%
EURO 34,8726 0.14%
ALTIN 2.432,09-0,25
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ERCİYESİ ALIRIM DEDİ… RASİM ARI AK PARTİ’DEN İSTİFA MI EDİYOR?

Ankara Kuşu Tweet attı .Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisinden önceki AK Partili belediye yönetiminin yolsuzluklarını araştırdığı için hedef oldu. O da AK Parti’den istifa etme kararı aldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gece yarısı Ankara Kuşu adlı kullanıcı Tweet attı .Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kendisinden önceki AK Partili belediye yönetiminin yolsuzluklarını araştırdığı için hedef oldu. O da AK Parti’den istifa etme kararı aldı. diye azdı. İYİ Parti Nevşehir İl başkanı Ömer AY da Twett atarak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı baskılara karşı direnerek Ak Partiden istifa etmiş ve bağımsız belediye başkanı olarak Nevşehire dönmektedir diye gece yarısı yazdı. Ak Parti Genel Merkezine çağrılan Arı ' nın İçişleri Bakanlığında bekleyen dosyalarının olduğu , konunun Cumhurbaşkanlığına iletildiği ve yaşanan bu gelişmelerin ardından Arı' nın istifasının istendiği iddia ediliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.