DOLAR 32,3476 -0.09%
EURO 34,8740 0.15%
ALTIN 2.386,57-0,41
BITCOIN 19949104,18%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Erciyes’te ki 80 dekarlık kıyağı kabul edilemez

- Erciyes'te 80 dekar yer hibe edileceğine 160 ahşap kaplamalı dağ evi yapılarak yılda 12 trilyon para kazanılabilirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Develi Belediyesi’nin Erciyes’te ki 80 dekarlık araziyi değerlendirememesini ve Kayseri’de bir kuruma verilmesini ‘beceriksizlik ve ilçeye ihanet’ olarak nitelendirdi.
Kılınç yaptığı açıklamada belediyenin Türkiye’nin göz bebeği Erciyes’te ki 80 dekarlık yeri Kayseri’deki bir kuruma vermesi yerine 80 dekarlık araziye güzel bir proje yapılarak yıllık 12 trilyon, 5 yılda ise 60 trilyonluk bir gelir sağlayabilirdi.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Aldığımız bilgilere göre; Kayseri’de bir kurum Erciyes’te Develi Belediyesi’nden 80 dekarlık yer talebinde bulunduğu Develi Belediyesi’nin de buna olumlu yanıt verdiği bilgisi bize ulaşmıştır. Kış turizminde Dünyada önemli bir yere sahip, Türkiye’nin de göz bebeği olan Erciyes’ten yer vermek hangi kurum olursa olsun kabul edilemez bir durumdur. Kış turizminde Türkiye’nin göz bebeği olan Erciyes’te Develi’ye ait sınırlar içerisindeki araziyi değerlendirememek iş bilmezlik, o kadar değerli bir yeri Kayseri’de ki bir kuruma vermek, ilçeye ihanettir. Refah Partisi Develi teşkilatı olarak Develi Belediyesini bir an önce bu yanlıştan dönmeye davet ediyoruz.” Dedi.
Başkan Kılınç açıklamasına şöyle devam etti “ Türkiye’nin göz bebeği Erciyes’te ki 80 dekarlık arazi Kayseri’de bir kuruma verileceğine 80 dekarlık arazi üzerine 160 tane ahşap dağ evi projesi yapılabilir, günlüğü 800 TL den hafta sonları kiraya verilerek (talebe göre hafta içi de kiraya verilir) aylık bir trilyon yıllık 12 trilyon 5 yılda 60 trilyonluk gelir sağlanmış olabilirdi.

Kayseri’deki bir kurumun Erciyes’te ki 80 dekarlık araziyi talebine olumlu yanıt veren Develi Belediyesi sadece 80 dekarlık araziyi vermedi aynı zamanda 5 yılda 60 trilyon kazanacak gelir kapısını Kayseri’de ki kuruma hibe etti, kıyak geçti, bu talebe imza veren herkes aynı zamanda ilçeye ihanet etti.

Koronavirüs salgınından sonra insanlar özellikle hafta sonlarını şehir ortamından uzaklaşarak oksijeni bol olan yerlerde geçirmeyi talep etmektedir. Böyle bir dönemde Türkiye’nin gözbebeği olan Erciyes’ten yer vermek sebebi her ne olursa olsun akıl işi değildir. Develi Belediye’sini her talebe olumlu yanıt vermektense kendi ayakları üzerinde durabilen kendi para kaynağını oluşturabilecek projeler üretmeye davet ediyoruz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.