DOLAR 32,3623 -0.37%
EURO 34,7073 -0.3%
ALTIN 2.394,74-1,14
BITCOIN 18959060,67%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

En son aklımıza gelecek konuydu

KAYSERİ, (1HA- ÖZEL HABER) – Kayserinin meydanında bulunan ekmek büfesinin önünde uzun kuyruklar olmasının engellenmesi gerektiğini ifade eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilli Kazım Yücel , “Kayseri’de ekmek sıkıntısı en son aklımıza gelecek bir konuydu. Karın altında, soğukta ve fırtınada kuyruklar çoğalınca meydanda ki ekmek büfesini 50 metre ileri kaldırmak zorunda kaldılar” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekmek sorununu engellemek için fabrika kurduğunu söyleyen Kazım Yücel, “Belediyemiz bu konuda birçok il belediyesi gibi ekmek sorununu gidermek için ekmek fabrikaları kurdu. Bunları da halka dağıtmak kendi reklamlarını yapmak için meydanlara büfe koydular. Yani dediler ki biz belediye olarak ekmekte sıkıntı yaşatmayız. İhtiyacı fırından daha ucuz halka sunabiliriz dediler ve halktan büyük bir talep oldu. Karın altında, soğukta ve fırtınada kuyruklar çoğalınca meydanda ki ekmek büfesini 50 metre ileri kaldırmak zorunda kaldılar. Bu çağda ekmekte kuyruk en son aklımıza gelecek konuydu. Ekmekte kuyruğun olacağı da konuşulmamalıydı. Çünkü akla gelmeyen bir konuydu. Maalesef bugün kayseri büyükşehir belediyesi meydana koyduğu, vatandaşa reklam olsun ekmekte sıkıntısını gideriyoruz dediği konuyu Türkiye gündeminde sıkıntılı yere düşünce ekmek büfesini daha içerde bir yere aldı. Belediye başkanının büfeleri meydandan kaldırıp mahalle içlerine taşıyacağıyla alakalıda açıklaması var. Bu yapacağı uygulama tabi ki doğru bir uygulama fakat orada da insanların aynı şekilde sıraya girecekleri bir fiyat aralığı var” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.