DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1971680-2,81%
Kayseri
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
EMNİYET’TEN “DOLANDIRICILIK” UYARISI

EMNİYET’TEN “DOLANDIRICILIK” UYARISI

Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi misafirleri, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, dolandırıcılık çeşitlerine karşı uyarılarak, bilgilendirildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:29
EMNİYET’TEN “DOLANDIRICILIK” UYARISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha önce Erciyes Dağı eteklerindeki bitki dokusunun zenginleştirilmesi için uygulanan ve yüzde 40 su tasarrufu sağlayan biyotekstil keçe çim halı uygulamasının şehir merkezindeki peyzaj çalışmalarında kullanılmaya başlandığını söyledi.

Doğa ve çevre dostu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çevre konusuna ayrı bir önem vererek bu kapsamda daha yeşil bir Kayseri için önemli çalışmalara imza atıyor.

Başkan Büyükkılıç’ın çevre hassasiyeti doğrultusunda sadece 2021 yılında 100 bin fidan diken ve 2 milyon 268 bin 48 adet çiçek fidesi eken Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı, daha önce Erciyes Dağı eteklerinde yapılan AR-GE çalışmaları sonucu şehir merkezindeki alanların yeşillendirilmesi için biyotekstil keçe içinde bulunan çim tohumları kullanmaya başladı.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığımız, Âşık Veysel Bulvarı peyzaj çalışmalarında, bulvar üzerindeki yol, katlı kavşak ve alt geçit kenarlarına toprakla yapılan şev ismi verilen eğimli yerlere çim tohumu içeren biyotekstil keçe halısı seriyor” dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.