DOLAR 32,4419 0.05%
EURO 34,7577 -0.17%
ALTIN 2.422,63-0,49
BITCOIN 20503361,39%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
E Okul Üzerinden Karne Alınacak

E Okul Üzerinden Karne Alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından corona virüs salgını sürecinde daha da aktif olarak kullanılmaya başlanan E Okul sistemi üzerinden bu yıl karne ile takdir ve teşekkür bilgileri yayımlanacak. Bu dönem için öğrencilerin karne ya da takdir ve teşekkür bilgilerinin e-Okul üzerinden açıklanacak olması milyonlarca öğrenci ve aileyi e-Okul platformu üzerinden E Okul VBS öğrenci girişi nasıl yapılır? E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Karne sorgulama? sorularının cevaplarını araştırmaya yöneltti. E Okul VBS giriş ve diğer detaylar haberimizde...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:25
E Okul Üzerinden Karne Alınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 2. dönem karne ya da takdir ve teşekkür bilgilerinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından e-Okul üzerinden açıklanacağının duyurulması aileleri ve öğrencileri meraklandırdı.

Aileler ve öğrenciler e-Okul platformu üzerinden açıklanacak karne bilgilerini merakla beklemeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokuldan lise çağına kadar bütün öğrencilerin sınav notları ve karne notlarını görüntüleyebildiği önemli bir platform olan E-Okul veli bilgilendirme Sistemi üzerinden bu sene karne ile teşekkür ve takdir durumu açıklanacak olması aileleri de heyecanlandırdı.

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ VBS ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ!

Öğrencilerin devamsızlık bilgisi, sınav notları, ders programı, nakil durumu ve hak ettikleri belgelerin ve tüm işlemlerin yer aldığı e Okul Veli Bilgilendirme Sistemi kısaca VBS giriş ile öğrenci, öğretmen ve veliler kolayca öğrencilerin durumu hakkında bilgi alabiliyor.

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrencilerin durumunu merak eden veliler; http://e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden eğitim gören öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve okul numarası ile sisteme girerek velisi bulunduğu öğrenciyle ilgili ders programı, notları, devamsızlıkları, okul ve öğretmenler tarafından yapılan duyurulara ulaşabilirler.

 

E OKULDA YAPILAN İŞLEMLER HANGİLERİ?

Milli Eğitim Bakanlığının e-Okul sistemi üzerinden veliler şu bilgilere ulaşabilir;

– Öğrencinin Yazılı ve Sözlü Sınav Sonuçları

– Performans Ödevi Sonuçları

– Haftalık Ders Programı

– Sınav Tarihleri

– Aldığı Belgeler

– Pansiyon Zaman Çizelgesi

– Pansiyon yemek Menüsü

– Pansiyon Devamsızlık Bilgisi

– Pansiyon İzin Bilgileri

– Okuduğu Kitaplar

–  Yıl Sonu Notları

– Davranış Notları

– Diploma notu

– Nakil Durumu

– Devamsızlık

– Not Bilgisi

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ VBS ÖĞRENCİ GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.