DOLAR 32,2763 -0.01%
EURO 35,1042 0.03%
ALTIN 2.475,020,37
BITCOIN 21302540,24%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DÜNYA KÜBA’YLA DAYANIŞMAYA

Vatan Partisi Propaganda Bürosu Başkanı Aykut Diş, “Vatan Partisi’nin Küba’yla Dayanışma Kampanyası”nı basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 01:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KÜBA’YA YÖNELİK AMBARGO KALKSIN

Diş yaptığı açıklamayla, Küba’ya yönelik ambargoların kalkması için çağrıda bulundu.

ABD’nin Covid-19 sürecinin yarattığı zorlukları fırsat bilerek Küba’da kaos yaratmaya çalıştıklarını dile getiren Diş, “ABD, Küba’yı dağıtma planını devreye sokmuş ancak yine başarısız olmuştur. Küba’nın devrimci hükümetinin ve halkının süreci kavrayarak önlemler almasıyla, pandemi sürecini iyi yönetmesiyle saldırılar bertaraf olmuştur. Türk Milleti olarak ABD’yi iyi tanıyor, sinsiliğini iyi biliyoruz. ABD’nin Küba’yı dağıtma planı olduğu gibi Türkiye’yi teslim alma planı da var, onu da iyi biliyoruz.”dedi.

“BUGÜN KÜBA YARIN TÜRKİYE”

Vatan Partisi’nin Küba’ya tam desteğinin olduğunu dile getiren Diş, “Küba’da yaşananlar, Türkiye’deki “solcu” görünümlü Amerikancıların yumurtladığı ve tam bir Joe Biden planı olan “yaratıcı yıkıcılık” denemeleriyle de örtüşüyor. Tüm bu gerekçelerle ve uzun yıllardır süregelen dostluk bağlarımızın verdiği güvenle, Vatan Partisi olarak tam destekle; ambargolara, kaos planına ve salgın fırsatçılığına karşı Küba Cumhuriyeti devletinin, halkının ve devrimlerin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli