DOLAR 32,2205 0.03%
EURO 34,7543 -0.33%
ALTIN 2.431,99-0,50
BITCOIN 20132702,07%
Kayseri
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Dr. Rasime Erkan Anaokulu açıldı

Dr. Rasime Erkan Anaokulu açıldı

ABONE OL
Şubat 28, 2024 17:03
Dr. Rasime Erkan Anaokulu açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde hayata geçirdiği Keriman Erkan İlkokulu ve Dr. Rasime Erkan Anaokulu’nun açılış törenini gerçekleştirdi.

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin yapılan ve yapılacak hizmetlerle altın çağını yaşayacağını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yıldırım Beyazıt Mahallemizde birçok hizmeti hayata geçirdik. Bunların en önemlileri arasında kentsel dönüşüm var. 1. etap çalışmalarımızı 1 sene içerisinde bitirdik. Mart ayında da ihalesini yaparak 6 bloktan oluşan 2. etabın yapımına başlayacağız. Gecekondularla anlaşıp yıkarak, yeni yollar yaptık. Yıldırım Beyazıt’a okul, cami, park, gibi birçok hizmeti kazandırdık. Türkiye’de en çok okul yapan belediye olarak okul açılışlarımız devam ediyor. Hayırseverlerimizin verdiği arsa üzerine hem anaokulu hem de ilkokul olmak üzere 2 adet okulu yapmış olduk. Kendilerine teşekkür ederim. Allah daha nice hayırlar yapmayı nasip etsin. Şuanda Havacılık ve Uzay Lisemizde devam ediyor. Onu da kısa zamanda tamamlayarak Kayseri’mizin hizmetine açacağız. Mehmet Özhaseki Bakanımızın başlatmış olduğu Kayseri belediyecilik modelini biz de elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyoruz. Şehri imar ederken neslimizi de ihmal etmiyoruz. 15 adet kütüphane yaptık. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerliyoruz. Kayseri’de en yoğun nüfuslu ilçeyiz. Bu kapsamda en çok okul, cami, sağlık ocağı, sosyal tesis, park ve kentsel dönüşüm gibi çalışmaları yapıyoruz. Yıldırım Beyazıt bundan sonra altın çağını yaşayacak. 31 Mart’a çok az kaldı. Bizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Sayın Devlet Bahçeli ile el ele verdiği bu yürüyüşüne Kayseri’de, Melikgazi’de en güçlü desteği vereceğiz. Kayseri’de güzel bir birliktelik var. Rabbim bunu daim etsin. Okullarımız mahallemize ve Kayseri’mize hayırlı olsun.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.