DOLAR 32,2664 -0.05%
EURO 34,8558 0.08%
ALTIN 2.433,710,38
BITCOIN 1989681-1,61%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Devlet Bahçeli görevi bırakacak iddiası! Yerine düşünülen isim belli oldu!

Canlı yayında MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Avrasya Araştırma Başkanı ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, yapmış olduğu açıklamasında Bahçeli'nin koltuğu bırakacağını iddia ederken, yerine düşünülen ismi söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'yi sarsan iddia, Avrasya Araştırma Başkanı ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, tarafından geldi. Özkiraz, yaptığı açıklamasında Bahçeli'nin sağlığı yerindeyken, koltuğu kendi isteği ile başka birine bırakma fikrine sahip olduğunu belirtti.

YERİNE GELECEK İSİM

“Canlı yayında, Kongrede bütün kontrol elindeyken, ittifakı sürdürebilecek, MHP’yi yukarı taşıyabilecek biri tartışılıyor” ifadesini kullanan Özkiraz, Bahçeli'nin aklındaki ismin, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter olabileceğini söyledi.

screenshot-2-001.jpg

İZZET ULVİ YÖNTER KİMDİR?

Bahçeli'nin koltuğu bırakacağı iddiası sonrasında en çok araştırılan isimlerinden biri olan İzzet Ulvi Yönter oldu. Yönter, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezundur. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi'nde tamamlayan İzzet Ulvi Yönter, Gazi Üniversitesi'nde çalışmalarına devam etmektedir.

Bir dönem Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı müfettiş olarak çalışan Yönter, MHP Genel Başkan Yardımcısıdır.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.