DOLAR 32,3238 -0.12%
EURO 34,7733 -0.07%
ALTIN 2.382,54-0,58
BITCOIN 19130501,52%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Develispor sezonu açtı

Develispor sezonu açtı

ABONE OL
Ağustos 21, 2023 13:11
Develispor sezonu açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden takımlardan Develispor sezon açılışını gerçekleştirdi.
Bu sezon Kayserili sporculardan ve teknik heyetten oluşan kadro ile mücadele edecek olan Develispor sezon açılışını Sümer stadında yaptı. Teknik Direktör Erkan Demirel nezaretinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ısınma hareketleri yaptı.
İlk antrenmanda açıklama yapan Develispor Teknik Direktörü Erkan Demirel, “Yeni sezon başta Develispor başta olmak üzere bütün takımlarımıza hayırlı olsun. Sezonu istediğimiz tarihte başlayamadık. Bunun sebebi de saha sorunları oldu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Develisporumuza gerekli desteği vermeye davet ediyorum. Bu sene lige Kayserili oyuncular ve teknik ekiple mücadele edeceğiz. İnşallah iyi bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Bu sene sezon öncesi Erciyes’te kamp yapmak gibi bir düşüncemiz vardı ancak açık otel bulamadık. Öyle olunca kamp programını iptal etmek durumunda kaldık. Antrenmanlarımızı Kayseri merkezde yapacağız. Bazı antrenmanlarımız çift idman şeklinde olacak ve 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Sezona iyi şekilde girmek istiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.