DOLAR 32,5417 0.25%
EURO 34,9341 0.43%
ALTIN 2.438,02-0,02
BITCOIN 2057294-0,47%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVELİ DE TIRCILARA ZİYARET

DEVELİ DE TIRCILARA ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç SS Develi Kamyoncular ve motorlu taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Demirci'yi makamında ziyaret etti. Başkan Kılınç Kooperatif Başkanı Demirci ile kamyoncu ve tırcıların sıkıntıları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:50
DEVELİ DE TIRCILARA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç “Ülkemizde yük taşımacılığı yüzde doksan karayolu vasıtasıyla yapılır, soframızda yediğimiz yiyeceklerden tutun, üzerinde oturduğumuz kanepe, sandalye, kullandığımız eşyalar ve şehirden şehre evlerimizi taşımada eczaneden aldığımız ilaçlar, hastaneden kullandığımız malzemeler ve bir çok alanda yük taşımacılığı olarak kullanılan ve yük taşımacılığı yapan, tır, kamyon ve kamyonetlerin ehemmiyeti çok büyüktür.
Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Demirci kardeşim, son günlerde akaryakıta her gün gelen zamlar sebebiyle kamyoncular ve tırcılar zor günler geçirdiğini, her gün gelen zamlar sebebiyle firmalara fiyat veremediklerini, iş alsalar da her gün gelen zamlar nedeniyle kârın eridiğini ve zarar ettiklerini söylüyor.
2016 Verilerine göre 773 bin 728 kamyon 3 milyon 62 bin 400 kamyonet olmak üzere Türkiye ‘de yaklaşık 3 milyon 836 araç yük taşımacılığı yapıyor, üçer kişilik aileyi geçindirdiğini düşünürseniz yaklaşık 11 milyon 500 bin insana tekabül ediyor, yani yük taşıyıcılarının maddi sıkıntısı 12 milyon insanı etkiler. Kamyoncu durursa, meyve sebzeler bahçelerde, giyecekler mağazalarda, eşyalar fabrikalarda, ilaçlar depolarda kalır, kamyoncu durursa hayat durur! Onun için yetkililerden biran önce yük taşımacılığı yapan kardeşlerimizin sesini duymalarını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.