DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20318545,22%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Develi de eski terminale çarşı yakışır

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç 1 yıl (26 Ocak 2021)önce Develi'de dükkan sıkıntısının olduğunu dile getirerek; "eski terminal bölgesi estetik dokunuşla güzel bir çarşıya dönüşebilir böylece hem Develi'ye güzel bir çarşı kazandırılmış olur hem de dükkan sıkıntısı giderilmiş olur" demişti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Mahmut Kılınç’ın bu açıklamalarına geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı seçilen Selçuk Demirkıran’dan destek geldi.
Başkan Selçuk Demirkıran, seçimi kazanmasından günler sonra daha önce Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç’ın dile getirdiği “Eski Terminal Bölgesine: Çarşı” projesinin tekrar değerlendirilmesine dair açıklama yaptı.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, “1 Yıl önce 26 Ocak 2021 tarihinde, (Kılınç: Terminal İçin Başkan Büyükkılıç Bile Uyduruk Yapı Dedi) başlıklı açıklamamızda eski terminal bölgesine çarşı yapılabileceğini dile getirmiştik. Geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Selçuk Demirkıran’da Eski Terminal bölgesinin çarşı olması teklifinde bulundu. Bizler Yeniden Refah Partisi Develi Teşkilatı olarak bu teklifi destekliyor ve Selçuk Demirkıran beye bu güzel düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz,doğru tektir”ifadelerini kullandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Demirkıran Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
“Seçim dönemdin de de diyorduk yine diyoruz; Eski terminal alanında ki çalışmanın meydana ek çarşı olarak genişletilerek esnafımızın yüksek kire bedellerinden kurtulmasına vesile olacak bir projeye dönüştürülmesi hususunda yeniden değerlendirilmesini teklif ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.