DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20419896,39%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Develi de CHP heyeti ziyareti

Develi de CHP heyeti ziyareti

CHP Kayseri il başkanı Ümit Özer Develi ilçesine bağlı Küçük Künye Köyü ne gitti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:17
Develi de CHP heyeti ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük Künye Mahallesi Sakinleri Mağdur Edilmemeli

CHP İl Başkanı  Ümit Özel Solak, Küçük Künye Mahallesi Sakinleri Mağdur Edilmemeli

Son günlerde  sıkıntılı günler yaşayan, ellerine gelen boşaltma tebligatlar sonrası ne yapacağını şaşıran ilçemiz Küçük Künya mahallesi sakinlerine, CHP ilçe yönetimi sonrası,  İl Başkanı Ümit Özel Solak tarafından da destek geldi. 

Pazar günü Küçük Künye mahallesini, ilçe Başkanı Yusuf Bulut ve parti yönetimiyle  ziyaret eden İl Başkanı Ümit Özel Solak mahallede  heyelan nedeniyle 11 ev, bir okul ve bir camiinin yıkım kararı karşısında zor durumda olan mahalle sakinlerinin mağduriyetlerini yerinde dinledi. 

Bir tebligatla doğup büyüdükleri mahallelerinde ortada kaldıklarını belirten Küçük Künye sakinlerinin tepkilerine karşı,  Kendisi de CHP İl Başkanı Solak,  Devletin hiçbir vatandaşı mağdur etmemesi gerektiğini, konuyla ilgili çözüm önerilerinin de  gündeme gelmesi gerektiğini, bu mağduriyet nedeniyle vatandaşın asla suçlanamayacağını belirterek, konuyu  Milletvekili Çetin Arık aracılığı ile TBMM gündemine kadar taşıyacaklarını ve bu konuyu Kayseri gündemine de taşıyarak Küçük Künye sakinlerinin  seslerini tüm kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.