DOLAR 32,1938 -0.05%
EURO 35,2610 0.06%
ALTIN 2.476,690,38
BITCOIN 21283067,14%
Kayseri
17°

HAFİF YAĞMUR

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Defalarca izlenebilecek olan bilim kurgu filmleri!

Bir kere izleyenlerin, dönüp defalarca izleyebileceği kategoride filmleri olan bilim kurgu, son dönemlerin en çok tercih edilen kategorileri arasında bulunuyor. Karantina döneminden sıkılan ve kendini kaptırabileceği bilim kurgu filmleri araştıranlar için izleyicilerden tam not alan bilim kurgu filmleri haberimizde derlenmiştir.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim kurgu denilince akıllara genellikle robotlar, uzaylılar, süper kahramanlarla birlikte mekanik olan her şey geliyor. Sizler için derlediğiniz en iyi bilim kurgu filmleri şu şekilde..

EN İYİ BİLİM KURGU FİLMLERİ

Merak uyandıran ve heyecanlandıran filmlerin bulunduğu bilim kurgu kategorisinde yüksek puan alan en iyi bilim kurgu filmleri aşağıda sıralanmıştır..

INCEPTİON

Bilim kurgu film kategorisinde araştırma yaptığınızda karşınıza çıkacak olan ilk film, Başlangıç olacaktır. Rüyanın içinde rüya olarak adlandırılsa da daha derin olan bu filmi sıkılmadan pek çok kez izleyecek ve her izlediğiniz farklı detaylar fark edeceksiniz.

Elbette en iyi bilim kurgu filmleri 2020 sıralaması yaparken, bu listeye X-Men sersini almamak çok yanlış olacaktır. Bir hastalık sonucunda kendi istekleri dışında mutant olan ve yeteneklerini keşfeden X-Men ailesi, her bölümünde sıra dışı maceralara atlıyor.

Yeni içme suyu hattı tamamlandı
OSB ERVA Spor Okulu Açıldı
Özel bireylerin eserleri görücüye çıktı
İstanbul’da ücretsiz HPV aşı uygulaması başlıyor
Ataş: “İktidar, ithalata dayalı politikasıyla Türk çiftçisini ağlatmaktadır”
Manisa ZİÇEV’de coşkulu etkinlik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.