DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Ara tatil ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan ara tatil açıklaması! Ara tatil ne zaman başlıyor?

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüs salgını sürecinde uzaktan eğitim ve okulların açılmasıyla yüzyüze eğitime geçen öğrenciler merakla Ara tatil ne zaman başlıyor? diye merak ederken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan ara tatil açıklaması geldi.

Okullarda öğrenciler hem dersleriyle hem de corona virüs salgını ile mücadele ederken ara tatil ne zaman başlıyor? sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

BAKAN SELÇUK ARA TATİL AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden ara tatil açıklaması yaptı.

 

ARA TATİL 16 KASIM PAZARTESİ BAŞLIYOR

 

Bakan Selçuk açıklamasında, “16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız ara tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerdir. Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum.” dedi.

ARA TATİL OLACAK MI?

Öte yandan Bakan Selçuk açıklamasının devamında, “Çocuklar beni okulda görür görmez “Hoca’m, ara tatil olacak mı?” diye soruyor. Meraklarını giderelim: Yavrum, ara tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.