DOLAR 32,2521 -0.09%
EURO 34,8308 -0.01%
ALTIN 2.423,03-0,06
BITCOIN 19978180,74%
Kayseri
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CUMHUR İTTİFAKI PINARBAŞI’DA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI PINARBAŞI’DA BULUŞTU

Pınarbaşı Belediyesi’nin Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlediği iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, muhtarlar, teşkilat mensupları ve Pınarbaşılılar katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:10
CUMHUR İTTİFAKI PINARBAŞI’DA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tek tek masaları dolaşıp, ilçe sakinleri ile sohbet eden Büyükkılıç, vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iftar programında yaptığı konuşmada, “Kayseri olarak biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri’yiz. Ay yıldızlı Türk bayrağımız altında vatanına, milletine, devletine, dinine bağlı bir anlayışın sahibiyiz. Ankara’da çok değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yine Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli genel başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin birlikteliğinden örnek alınacak çok şeyimiz var. O açıdan birbirimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

Her işin ilacının birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “16 ilçe belediye başkanı kardeşimi bağrıma basarken, hepsi ile bir aile anlayışı içerisinde çalışırken keyif alıyorum. Bizler de onların bir ağabeyi olarak ayrım gözetmeden tüm ilçelerimize en ücra köşesine kadar hizmetlerimizi götürmek için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız çok şey var, yapacaklarımız da var. Yeter ki biz birbirimize sahip çıkalım” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.