DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20327685,57%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’li Ünalmış, “Yunus Abimizin adalet mücadelesine omuz vereceğiz”

CHP’li Ünalmış, “Yunus Abimizin adalet mücadelesine omuz vereceğiz”

ABONE OL
Ekim 25, 2023 09:35
CHP’li Ünalmış, “Yunus Abimizin adalet mücadelesine omuz vereceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kayseri Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile tartışma yaşayan seyyar satıcı Yunus Küsen’in olayına ilişkin, “Türkiye’nin gündemine oturan olayda; el arabasıyla ekmeğini kazanmaya çalışan Yunus Abimizin haklı isyanıyla çıktığı hak hukuk adalet mücadelesine omuz vereceğiz” dedi.
CHP Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, geçtiğimiz günlerde zabıtalar ile tartışma sonrası el arabasındaki ürünleri döküp daha sonra da kale surlarına çıkarak intihar girişiminde bulunan Yunus Küsen ile bir araya geldi. Ünalmış, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtlarının orantısız güç uygulayarak yaraladığı ve sonrasında pişkin pişkin şikayetçi oldukları Türkiye’nin gündemine oturan olayda; el arabasıyla ekmeğini kazanmaya çalışan Yunus Abimizin haklı isyanıyla çıktığı hak hukuk adalet mücadelesine omuz vereceğiz” diye konuştu.
Ünalmış, seyyar satıcı Yunus Küsen’in davasına destek vereceklerini ifade ederek, “Yandaş şirketlerin milyonlarca lira vergisini silen iktidarın yereldeki belediyesi ve zabıtları bilsin ki; emeğiyle ekmek kazanan, kimseden çalmadan çırpmadan hayat mücadelesini veren Yunus abimizi, sizlerin kibrine, güç zehirlenmelerine yedirmeyiz. Şikayetçi olacaklarmış, dosyayı takip edeceklermiş buyrun her türlü hukuki mücadele ile karşınızdayız. Emek, alın teri öyle kolay sindirilmez; bazen boğazınızda durur. Hukuk mücadelesine, haklı isyana ve Yunus Abimize Kayseri’den ve tüm Türkiye’den ekonomik anlamda destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.