DOLAR 32,3430 -0.12%
EURO 34,8416 0.09%
ALTIN 2.392,51-0,17
BITCOIN 20257675,65%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’li başkanlar Ankara’da buluştu

CHP’li başkanlar Ankara’da buluştu

ABONE OL
Nisan 20, 2024 16:22
CHP’li başkanlar Ankara’da buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılan Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, 31 Mart’ta partisinin yarattığı umudu iktidara taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, Selim Belediye Başkanı İlyas Barış Koç ile birlikte CHP’nin 20-21 Nisan Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı.
CHP’li diğer belediye başkanları ve il yöneticileri Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP’li heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine saygı duruşunda bulundu.
Sonrasında Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen CHP’liler ardından 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret etti. Genel Başkan Özgür Özel’in açılış konuşması ile başlayan Yerel Yönetimler Çalıştayı parti genel merkezinde gerçekleşti.

UMUDU İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ
Genel Başkan Özgür Özel’in yerel seçimleri nasıl kazandıklarını anlattığını anımsatan İl Başkanı Onur Uludaşdemir, “İktidara yürüdüğümüzün bilinciyle, ciddiyetiyle ve sorumlulukla çalışacağız. Kars’ta kazandığımız Susuz ve Selim Belediyelerinde halkçı belediyeciliği hayata geçirecek, Kars’ı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız. Tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin yarattığı umudu iktidara taşıyacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.