DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20279354,81%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

CHP’Lİ GÜLHAN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI!

CHP Muğla Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınlayarak “AKP İktidarı ülkemizde basın özgürlüğü, ifade özgürlüğü bırakmadı." dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“BASINI SANSÜRLEYEREK SUSTURUYORLAR”

Başkan Gülhan, AKP iktidarının gazetecilere her türlü sansürü uyguladığını belirterek;” AKP sadece kendi basını olsun, havuz medya olsun istiyor. Bu sebepten dolayı nerede doğruyu söyleyen, nerede yanlışı gösteren, nerede halkı bilinçlendiren gazeteci varsa ya o gazeteye sansür uyguluyor ya da gazetecileri bir sebepten içeriye mahkum ediyor. AKP İktidarı, ‘tek sesli, tek taraflı’ bir medya yaratmak için çok çabalıyor. Şöyle bir geçmişe bakın. AKP iktidarı döneminde gazetecilerimize saldırılar arttı, susturulan gazete sayısı arttı, havuz medya arttı, haber dilleri değişti, haber gizleme arttı, tarafsız haber bulamaz olduk. AKP’yi eleştiren neredeyse tüm basın emekçilerine gözdağı verdi, birçoğu ifadeye çağırıldı, yargılandı, tutuklandı. İşte bunun sebebi kurmak istediği ama asla kuramayacağı hegemonyadır. Biz gazetecileri susturmayacağız. Doğru neyse onu yazacaklar. Siyasileri dürtecekler, yanlış yaptırmayaya gayret edecekler, tutuklanırım korkusu yaşamayacaklar. Halkın gözü kulağı olacaklar. Basın, bizler sayesinde rahat bir nefes alacak. Bu vesileyle işini sabırla, özveriyle yapan tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.