DOLAR 32,4862 0.08%
EURO 34,9160 0.37%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN 2029079-2,16%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’li Çetin Arık, rozet takılan muhtarı ziyaret etti

CHP’li Çetin Arık, rozet takılan muhtarı ziyaret etti

KAYSERİ (1HA)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Ankara'da rozet takılan Kayabağ Mahallesi Muhtarı Sami Durmuş'u ziyaret etti. Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından rozet takılan muhtarlardan Kayabaşı Mahalle Muhtarı Sami Durmuş'u CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:50
CHP’li Çetin Arık, rozet takılan muhtarı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyarette konuşan Kocasinan ilçesine bağlı Kayabaşı Mahalle Muhtarı Sami Durmuş,
Herhangi bir baskı, tehdit ya da vaatte bulunulmadığını söyledi. Muhtar Durmuş, “Ankara’ya giderken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize rozet takacağından haberimiz vardı. İl Başkanımız Ümit Hanım bizi bilgilendirdi. Genel Başkanımız çağrıda bulundu, partimize üye olun dedi, bize katılın birlikten güç doğar dedi. Genel başkanımız bir davette bulundu, birlikte büyüyeceğiz, birlikte güçleneceğiz dedi bende üye oldum CHP’yi tercih ettim. Bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve ilk genel başkanlığını da yaptığı bir parti üye olmaktan gurur duydum, şeref duydum hiçbir korkum da yok. O kadar mutluyum ki CHP’ye üye olduğum için. Kesinlikle kendi irademle geldim. Yavuz Selim Mahalle Muhtarı ablamız orada ben rozet takmak istemiyorum deseydi, sizde ona rozet takmaya zorlayacak olsaydınız ilk karşı çıkacak kişi bendim. İstemiyor takmayın derdim” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.