DOLAR 32,3848 -0.12%
EURO 34,7248 -0.25%
ALTIN 2.399,18-1,46
BITCOIN 1982325-1,67%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

CHP, Belediye Kazanmak İstiyor

KAYSERİ, (BGC) – İstanbul Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kayseri’de CHP’nin başarısını arttırmak ve belediye başkanı çıkartmak için yeni bir yol haritası çizdiklerini dile getirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi‘nin 215 belediye başkanı, Kayseri’de gerçekleşen çalıştaya katıldı. Esnafları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden CHP’li belediye başkanları, Kayseri halkının beklentilerini dinledi. CHP’nin Kayseri’de daha başarılı olması için yol haritasının belirlendiğini dile getiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Gezdiğimiz yerlerdeki esnafın misafir perverliği hoşumuza gitti. Ziyaretlerimizde Kayseri’nin lezzetlerini tatma imkânı bulduk. Esnafla sohbet ederken maalesef ki ülkedeki pahalılığı ve mağduriyetleri duyduk. Döviz kurları ve maliyetlerin artması ile birlikte oluşan işsizlik sonucunda meydana gelen karamsarlık havası maalesef ki Kayseri’de de var. Bizler onlara umutsuz olmamaları gerektiğini anlattık. Bu milli bir mücadele olacak. Kayseri Türkiye için önemli bir lokomotif. Bir yandan da Kayseri’de de olmak istiyoruz. Nerede eksiğimiz var, nerede hata yaptık, neden Kayseri’de başarılı olamadık ve niye Kayseri’de bir belediye sahibi değiliz sorularının özeleştirisini yaptık. Daha fazla çalışmamız gerektiğini ve Kayseri’deki komşularımızla daha fazla vakit geçirmemiz gerektiğini konuştuk” diye konuştu.

“KAYSERİ’DE HEDEF KOYUP DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Kayseri’ye 11 büyükşehir belediye başkanı başta olmak üzere il, ilçe ve belde belediye başkanları ile geldiklerini hatırlatan Yüksel, “Kayseri’deki eksikleri nasıl gidebileceğimize yönelik çalışmalar yaptık ve Kayseri için daha çok çalışmamız gerektiğinin kararanını aldık. Kayserili komşularımızı ne istediğini daha fazla anlayacağımız bir çalışma planının startını verdik. CHP Kayseri’de hedef koyup daha fazla çalışmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.