DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20710150,43%
Kayseri

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÇAKMAK:  GENÇLER NE İSTİYOR

ÇAKMAK: GENÇLER NE İSTİYOR

İYİ Parti Melikgazi İlçe Baskan yardımcısı ve en genç divan üyesi Hasan Mert Çakmak yaptığı Yazılı Açıklamadında: sözlerime başlarken şunu ifade etmek istiyorum gençler her alanda olmalı ve bir alanda çok iyi olmalı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:00
ÇAKMAK:  GENÇLER NE İSTİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler ne istiyoru anlamak için bence gençleri dinlemek lazım sosyal medyadan garip analizler veya yapıştırılan bağzı etiketler ile anlayamazsınız şehrimize baktığımızda şehir maalesef gençlere çok faaliyet gösteremiyor bugün gençler ilk sıkıntıyı şehirde ulaşımda yaşıyor toplu taşıma bilet fiyatları zamları olsun bağzı yerlerden özellikle üniversite deki sefer sayıları ilk engel yasatıyor ikincisi sosyal faaliyetlerin eksikliği resmen şehrimizin gençleri sosyal faaliyete aç. Ne konser ne sanat ne spor hepsi sınıfta kalmış durumda hiç yok demiyorum çok nadir oluyor tabii o yapılan faaliyetlerde o kadar pahalıki gençler gidemiyor bundanda çok şikayetçiler maalumunuz şehirde bir çok üniversite var ve öğrenci sayısı bir hayli fazla öğrenciler gidip ders çalışacak kütüphane bulamıyor mevcutlar ağzına kadar dolu son olarakta her tarafta oldugu gibi ozellikle kayserideki gıda fiyatları pahalılığı öğrencinin derdi geçim değil bilim olmalı diyorum her zaman ama bu pahalılık ta öğrenci maalesef fiyatların altında eziliyor sorunlar bu şekilde saysam daha çok ama bunlar umarım çözülür. Yarının güçlü Türkiyesi biz gençlere emanet ise bu gençlerde rahat etmeli sorunlar ile boğuşmamalı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.