DOLAR 32,3853 -0.12%
EURO 34,7849 -0.07%
ALTIN 2.409,51-1,04
BITCOIN 2001999-0,87%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR, ESNAFLARA İNGİLİZCE VE E-TİCARET KURSU VERECEK

BÜYÜKŞEHİR, ESNAFLARA İNGİLİZCE VE E-TİCARET KURSU VERECEK

ABONE OL
Kasım 2, 2022 11:27
BÜYÜKŞEHİR, ESNAFLARA İNGİLİZCE VE E-TİCARET KURSU VERECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) ile Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) arasında, birlik üyelerine yönelik İngilizce ve e-ticareti de kapsayan kurslar ve seminerler verilmesi amacıyla eğitim işbirliği protokolü imzalandı.
Ülke ekonomisine önemli katkılar sunan sanayi ve ticaret şehri Kayseri’de sanayici ve esnaflara katkı sunacak her türlü faaliyette en önde sırada yer alarak desteğini hissettiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mesleki eğitim ve kursları ile adından sıkça söz ettiren KAYMEK aracılığıyla esnaf ve sanatkârlara kurslarla destek verecek.
Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerini çeşitli branşlarda vereceği kurslarla değişen ve gelişen ekonomik şartlara hazırlıklı halde tutmak için harekete geçti.
Bu kapsamda, KAYMEK ve Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında birlik üyelerine, değişen ve gelişen dünyaya uygun standartlarda belirlenen branşlarda KAYMEK’in alanında uzman eğitmenlerince, KAYMEK tesislerinde verilecek kurslar ve seminerleri kapsayan eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza protokolüne Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB Başkan Vekili Altan Aydemir, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç ve KAYMEK Müdürü Denizhan Burhan Çanakpınar katıldı.
Protokolde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, “Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ve KAYMEK A.Ş.’miz bilindiği üzere eğitim alanında hizmetler vermektedir. Bugün de birçok kamu kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği arasında eğitim işbirliği protokolü imzalayacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.