DOLAR 32,3619 -0.38%
EURO 34,6955 -0.34%
ALTIN 2.393,57-1,19
BITCOIN 18854531,06%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ’TAN SİVAS CADDESİ’NE ALTERNATİF YOL

BÜYÜKKILIÇ’TAN SİVAS CADDESİ’NE ALTERNATİF YOL

ABONE OL
Kasım 2, 2022 10:46
BÜYÜKKILIÇ’TAN SİVAS CADDESİ’NE ALTERNATİF YOL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mustafa Şimşek Bulvarı’nı Nalçik Bulvarı’na bağlayacak olan yolun yapım çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Büyükkılıç, bu projenin Sivas Caddesi’ne alternatif olacağını ve trafiği çok rahatlatacak şekilde stratejik öneme sahip olduğunu söyledi.
Şehrin ulaşım ağını artırmak ve daha konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mustafa Şimşek Bulvarı’nın Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan başlayıp, Nalçik Bulvarı diye nitelendirilen Malatya yolu güzergâhına çıkacak olan yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgedeki devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve yüklenici firma yetkililerden son durum hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Mustafa Şimşek Bulvarımızın devamı olan, her zaman konuşulan bir projemizdi. Hatırlanacağı üzere Yıldırım Beyazıt bölgesinden başlayıp, Malatya Bulvarı diye bilinen o caddeye çıkacak şekilde yapılan çalışmamız devam ediyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.