DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20428675,85%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BÜYÜKKILIÇ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 13 paydaş üniversitenin katılımları ile Erciyes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İç Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret etti, öğrenci ve mezunlarla bir araya geldi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:15
BÜYÜKKILIÇ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile öğrenci dostu proje ve faaliyetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ev sahipliğinde, 13 paydaş üniversitenin katılımlarıyla Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İç Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı’na çeşitli birimleri ile stantlar açtı.

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi stantlarını gezerek katılımcı öğrencilerle sohbet etti. Stant gezisi esnasında fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanlığımıza özellikle teşekkür ediyorum. 13 üniversitemizin temsilcilerinin burada buluştuğu, gençlerimizin buluştuğu İKAF fuarıyla ilgili iş arayan-işveren mantığı içerisindeki bir algıyı en güzel şekliyle merkezinde oluşturmak, insan kaynaklarına fırsat vermek, gençleri yüreklendirmek, onlara geleceğe ümitle bakmaları yönünde, kaygıyla değil, yapılan bu çalışmayı önemli ve anlamlı buluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.