DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, KAYSAV GENEL KURUL TOPLANTISI’NDA

BÜYÜKKILIÇ, KAYSAV GENEL KURUL TOPLANTISI’NDA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri İli Turizm, Sanat, Kültür ve Araştırma Vakfı (KAYSAV) Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:38
BÜYÜKKILIÇ, KAYSAV GENEL KURUL TOPLANTISI’NDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) gerçekleşen toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve vakıf yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda vakfın faaliyetleri konuşulurken, hem turizm hem de kültür sanat alanında yapılan ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

Vali Günaydın, tarihi ve doğa güzellikleriyle, 6 bin yıllık tarihi geçmişi olan Kayseri’nin turizm alanında birçok destinasyonu olduğunu söyledi.

Başkan Büyükkılıç ise tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde, değişik medeniyetlere ev sahipliği yapan kadim kent Kayseri’nin turizm noktasında tanıtım çalışmalarının ve kültür sanat faaliyetlerinin aralıksız şekilde süreceğini belirtti.

Kayseri’yi turizm anlamında iddialı bir şehir yapmak için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Büyükkılıç, toplantıda alınan kararların Kayseri’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.