DOLAR 32,1327 -0.11%
EURO 35,2097 0.16%
ALTIN 2.470,380,12
BITCOIN 21279266,95%
Kayseri
17°

HAFİF YAĞMUR

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GAZİ MAHALLESİ HİZMET BEKLİYOR

GAZİ MAHALLESİ HİZMET BEKLİYOR

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kartal ile birlikte Gazi mahallesini ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlar ile çay içen ve Yeniden Refah Partisini vatandaşlara anlatan Başkan Kılınç mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:36
GAZİ MAHALLESİ HİZMET BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç; “Gazi mahallesi sakinlerinin en büyük sorun ettiği yol ise mahallenin ana caddesi, parke yapılmış ama uyduruk bir şekilde yapıldığı ve doğalgaz çalışmalarından sonra düzgünce tekrar kapatılmadığı için adete yol delik deşik. Araba ile geçerken insanlar çukurlardan kaçmaya çalışıyor, çoğu kişi arabasının bu yollar yüzünden bozulduğunu söylüyor. Yetkililere sesleniyoruz her gittiğimiz mahallede söylüyoruz artık sahaya insinler mahalleleri ziyaret etsin sorunları sıkıntıları dinlesinler. Gazi mahallesinin durumu bir çok mahallenin durumdan daha kötü. Bazı kesimlerde 1970’lerden kalma bir alt yapı çalışması olmuş her taraf tıkanmış işlev görmüyor, yollar doğalgaz çalışmasından sonra perişan olmuş, bazı yerlere hiç parke çalışması yapılmamış, yani mahalle perişan durumda. Yetkililer makamlarında oturana kadar bir zahmet görevlerini yapsın gelsin mahalleleri ziyaret etsin, vatandaşın sıkıntısını çözsün. Belediyesinden amirine memuruna herkesin görevi vatandaşa hizmet etmek.
Bir vatandaşımızın evinin girişinden dere yatağı geçiyor, eve girmek için bir hayli uğraşman gerekiyor. dere yatağından akan bütün pislik evi önüne toplanmış, hemen önüne hayvan pisliği atılmış. Vatandaşımız evine düzgünce girip çıkamadığını, penceresini açamadığını, çamaşırları asamadığını söylüyor. Şuanda bile eve girmek için bin bir zahmet çekiliyor, şiddetli bir yağmurdan sonra bu vatandaşımız evine nasıl girip çıkacak. Yetkilileri bu sorunları çözmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mahalle Sakinleri; “biz bu yollardan bıktık artık kaç senedir aynı, ana caddeden geçerken yolun durumundan arabamız bozuldu. Yağmur yağdığı zaman sel oluyor bu yollar yukarıdan bütün pisliği getiriyor biri de gelip bakmıyor buraya. Ben kendim 2 saattir burayla uğraşıyorum ama tek başıma nasıl yapacağım hep duruyor buralar. Belediye’den gelen yok, ilgilenen yok, herkes maaşını alıyor ama çileyi burada biz çekiyoruz. Sel olduğu zaman burası pislik oluyorsa sende gelip sel olduğu zaman buraya bakacaksın, temizleyeceksin.
Ben kendi kapımın önünü anca temizleyebiliyorum, Develi’nin koca mahallesi burası ama sanki sınır dışı gibi muamele yapıyorlar her taraf batıyor bir tane bakan yok. Geçen senede yine yollarımız hep böyle oldu ben kendi motorumla bu yolun pisliğini bir köşeye yığdım ama artık yapamıyorum yaşlandım. Yıllardan beri bu partiye oy veriyoruz bir kere gelip de şuraya hizmet görmedik. Ben 73 yaşındayım 2-3 böyle çalışamam ki kendi kapımın önünden utandığımdan çalıştım. yukarıda ki dere yatağına bir set çekseler böyle olmaz, her sene sel olduğunda orada ki bütün pislik buraya geliyor.” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.