DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20714760,75%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ, FIRINCI ESNAFINA TAVSİYEDE BULUNDU

Buluşmada Kayserili esnaflara seslenen Büyükkılıç, fırıncı esnafına ekmek konusunda tavsiyelerde bulunarak, “Elbette bizler belediye olarak fırıncı değiliz ama bir fırınımız var. Burada da kamuoyunda fiyat farkından kaynaklı olarak vatandaşlarımızın beklentileri var.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İster istemez biz de hem dengeleri korumak, hem ihtiyaçları karşılıyor olmak, vatandaşlarımızın gereksiz yere algı oluşturup hayat pahalılığı mantığı içerisinde yıpranmaya vesile olmamamızı sağlamak amacıyla da belirli sayıda ekmek üretiyor, belirli semtlerimize de vermeye çalışıyoruz. Hatta ben merkezde ekmeklerin satılmamasını, ihtiyaç olan daha çok kenar semtlerdeki mahallelerimizde satılmasının doğru olacağı kanaatini buradan belirtmek istiyorum. O açıdan her ne kadar değerli başkanımız ekmek konusunda bir miktar zam konusunda beklenti içerisindeyiz diyor ama aradaki uçurum iyice artacak. Bu defa vatandaş bize yönelecek ve bizim de cevap verme şansımız olmayacak. O açıdan enerjideki girdileri biliyoruz, un konusundaki girdileri biliyoruz, işçi çalıştırma konusundaki girdileri biliyoruz. Bütün bunlara rağmen biraz daha sabredelim diyoruz, bu zam kervanına fırıncı esnafımızın da katılmak suretiyle kamuoyunda bir olumsuz oluşturulmasına destek olunmaması yönünde tavsiyede bulunuyoruz. Ama esnaf odaları yada ticaret odamızın, ilgili birimlerin ortak alacağı karara da şehirde saygı duyarız. Fakat bu aramızda bir uçurum olduğu zaman da biz ister istemez zorda kalırız diye buradan da paylaşmak istiyor, onu nazarı itibare alarak fiyat değerlendirmesi yapmanızı tavsiye diyorum. Tabi her şeyden önce Kayseri esnaf şehri. Belediyelerimiz de sizlerle uyum içerisinde çalışıyor, koşturuyor, dayanışıyor. Bu manada Şeyhi Odakır başkanımızın yaptığı yakînen çalışmaları takip ediyor, hakikaten esnaflarımızın sorunlarına eğilen ve onların adeta hem iş yeri bağlamında hem konut bağlamında gerçekten çok önemli çalışmalarıyla gönüllerde yer ettiğini ve taht kurduğunu da bilmekteyim” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.