DOLAR 32,5692 0.3%
EURO 34,9777 0.47%
ALTIN 2.443,190,20
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, “Biz çok büyük bir aileyiz. Arifeniz mübarek olsun, Mevla’m nice bayramlara eriştirsin. Birbirimize sahip çıkmalıyız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:59
BÜYÜKKILIÇ, AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMAYA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram ve arife ziyaretleri kapsamında Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kadir Has Kongre Merkezi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, parti ilçe başkaları, ilçe belediye başkanları ve parti teşkilatı üyeleri ile bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, ilçe belediye başkanları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Konya Şehir Hastanesi’nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kardiyoloji Doktoru, Kayserili Ekrem Karakaya’ya Allah’tan rahmet diledi. Karakaya’nın ailesine ve sağlık camiasına başsağlığı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bir meslektaşımı, hemşehrimizi, doktorumuzu şehit ettiler, onu defnettik. Onun şahsında tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Doktorumuzun şehit edilişi çok acı, o açıdan lanetliyoruz” dedi.

Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın kendileri için ‘olmazsa olmaz’ olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Bizim giremediğimiz yerlere onlar giriyor, bizim dışlandığımız yerlere onlar ulaşıyor. O açıdan onların varlığı bizim gücümüz” diye konuştu.

Büyükkılıç, konuşmasında, “16 ilçe belediye başkanı kardeşimle el ele vermek suretiyle hakikaten bir ağabey anlayışı içerisinde, kimsenin eksiğine fazlasına bakmadan, kimseyi değerlendirmeden, eleştirmeden ilçelerimizin tamamını bağrıma basarak Sarız’ı da Yahyalı’yı da birbirinden ayrıştırmadan el ele gönül gönüle devam ediyoruz” diyerek, birlik beraberlik içerisinde yatırımdan yatırıma koştuklarını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.